Verhuizen?

Verhuizen is altijd maatwerk, wij komen dus graag vrijblijvend langs voor een offerte. Gaat het enkel om een paar zware meubels verhuizen of een complete inboedel, voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen alles van a tot z uit handen nemen en alles ertussenin.

Ook het inpakwerk en verhuisklaar maken is mogelijk. Uw verhuizing wordt door ons ervaren team vakkundig uitgevoerd. Kiest u voor een verhuizing via ons, dan ontvangt u alle benodigde verhuisdozen in bruikleen. Door onze jarenlange contacten kunnen wij tevens bemiddelen in de overige werkzaamheden zoals schilderwerk, behangen, stoffering, schoonmaakwerkzaamheden etc. Voor verhuizingen op grote hoogte werken wij altijd samen met onze betrouwbare regionale partner Liftexpres.

 

Een emotionele gebeurtenis

Verhuizen kan een emotionele gebeurtenis zijn. Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier de verhuizing zult ervaren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op een respectvolle en empathische manier werken en nemen wij u “alle zorgen uit handen”.

Tijdelijke opslag?


Het kan voorkomen dat uw inboedel tijdelijk dient opgeslagen te worden. Zoals bij een verbouwing, verhuizing of uw nieuwe woning wordt nog niet opgeleverd. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw inboedel/huisraad wordt opgeslagen. Wij werken nauw samen met een Selfstorage bedrijf waarvoor wij het transport kunnen verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Verhuizen is maatwerk, wij komen altijd vrijblijvend langs voor een offerte!