Ontruimen

Een ontruiming kan gepaard gaan met emotionele en stress situaties. Of u nu zelf deze ontruiming aanvraagt of iemand anders doet dit voor u, wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u de aandacht volledig kunt richten op belangrijkere zaken.

Door onze jarenlange ervaring horen we vaak terug dat de persoonlijkheid van ons team een grote meerwaarde is. Zij zijn in staat om rekening te houden met alle gevoelens die hierbij komen kijken alsook een stukje luchtigheid aan de dag te brengen, waardoor er met een goed gevoel op terug gekeken wordt.

De woning wordt leeg en bezemschoon opgeleverd conform voorwaarden verhuurder of adviezen vanuit de makelaar.

De te verrichten werkzaamheden worden gedaan in overleg met u en hierin is alles mogelijk. Van behang afhalen, vloeren verwijderen tot enkel het eruit halen van grote meubels of waar uw wensen naar uit gaan.

Omdat iedere situatie anders is en op afstand lastig is in te schatten komen wij vooraf altijd vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en de offerte uit te brengen.

Onze prijs is gebaseerd om onze personeelskosten, de afvoerkosten en, indien van toepassing, een stukje inruilprijs voor de goede spullen welke weer een tweede leven in onze kringloopwinkel krijgen.

Opruim service


Kijkt u er al maandenlang tegenop om eindelijk eens alle rommel van zolder af te halen of de schuur eens flink op te ruimen? Ook hierbij kunnen wij een helpende hand bieden.

In alle situaties komen wij vrijblijvend langs om een offerte uit te brengen, zo ontstaat er direct duidelijkheid over de eventuele kosten.

Helaas is de vereenzaming een steeds groter wordend probleem in onze samenleving. Daarnaast verwacht de overheid dat mensen met een (psychiatrische) aandoening langer thuis blijven wonen met behulp van hun netwerk. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar en vaak door droevige omstandigheden kunnen mensen in een isolement raken.

Zaken zoals het huishouden kunnen niet meer overzien worden en gevolg hiervan kan zijn dat de woning enigszins vervuild raakt. Er wordt van alles verzameld waardoor dit uiteindelijk een gevaar voor de gezondheid kan opleveren.

Opa Jos kan hierbij een helpende hand bieden. Wij ruimen alles netjes op en de woning krijgt een grondige schoonmaakbeurt. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd en hierbij wordt de nodige discretie in acht wordt genomen. Tevens is ons kundige team uitstekend in staat om hier vooral op een menselijke manier mee om te gaan, wat humor in de (soms zo beladen) dag te brengen waardoor een gevoel van blijdschap kan gaan overheersen. Rust in huis kan soms zo helpend zijn voor de gemoedstoestand.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Reviews!


 

“Een huis leeg laten halen door Opa Jos. Een hele goede service, perfect opgeleverd en bovenal heel vriendelijke en enthousiaste mensen. Dankjewel!”

“Wederom gevraagd voor een super verhuizing. Niks is teveel gevraagd en wat een enthousiaste verhuizers.”

“Afgelopen donderdag verhuisd en Opa Jos was precies op tijd. Supervriendelijk en zeer professionele medewerkers die zeer voorzichtig met de spullen omgingen. Al met al verhuisd in 3,5 uur tijd. Top geregeld, en veel dank voor de goede zorgen.”

“Ik heb Opa Jos ingeschakeld om mijn verhuizing te doen. Na 2 weken klussen was het een verademing om dat niet zelf te hoeven doen. De mannen belden ‘s ochtends vroeg goed gemutst aan, en een dikke 5u later waren al mijn spullen over. Er werd nog aangeboden of ze nog wat meubels op andere plekken moesten zetten voor mij; “we zijn er nu toch”. Ik hoop dat ik voorlopig niet meer hoef te verhuizen, maar anders bel ik Opa Jos 😉 Helemaal top!”

“We zijn zeker tevreden. Héél tevreden. Had niet beter gekund. Dit zorgt er ook voor dat de rouwverwerking een beetje minder rauw voelt. 

Hartelijk bedankt voor alles!”