Workshops? Doen jullie dat ook?

Opa Jos is zoveel meer dan een verhuisbedrijf. Op regelmatige basis krijgen wij verbaasde reacties te horen wanneer we aangeven dat we ook workshops bij Opa Jos geven. Of dat je ook een high tea kan houden bij ons.

 

 

De activiteiten bij Opa Jos

Allemaal leuke activiteiten die je samen maar ook alleen kunt doen. Op deze pagina zullen we je een indruk geven van de activiteiten bij Opa Jos. Deze vinden altijd plaats in het winkelpand op de Kloosterstraat. Ook erg leuk als vrijgezellenfeestje, teamuitstapje of babyshower. 

Er zijn mogelijkheden genoeg en staan ze niet op de site dan kunnen we ze samen altijd zelf creëren. Niets is ons te gek, overal kunnen wij een mouw aan passen. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om een activiteit te hebben helemaal in de sfeer van vroeger met oma's servies en de geur van verse koffie. 

 

Bij alle workshops geldt een minimum van 6 personen.

 

 WORKSHOP VAZEN / POTTEN PIMPEN 

 

Hoe kunnen muurvuller, paprikapoeder, koffiedik en meel iets leuks gaan worden? Kom dat leren tijdens deze workshop bij Opa Jos, waarbij je door middels van diverse technieken hele leuke resultaten krijgt. Deze workshop duurt ongeveer twee uur en kost €19,95. Wij zorgen voor een lekker hapje en een drankje en uiteraard mag je op het einde je nieuw opgepimpte pronkstuk mee naar huis nemen.

 

 WORKSHOP ETAGERE MAKEN 

 

Je zou het wellicht niet direct denken maar bij Opa Jos zijn we erg creatief. Nou is dit niet direct te wijten aan Opa Jos himself maar gelukkig loopt er ook nog ander creatief personeel rond. Hierdoor kunnen we erg leuke workshops organiseren zoals bijvoorbeeld de workshop etagère maken waarvan je met oud servies een mooie etagère in elkaar zet. Uiteraard met wat lekkers erbij en onbeperkt drinken. Wij zorgen voor alle benodigde materialen dus zelf hoef je niets mee te nemen. Deze workshop kost €17,95.